Nā ʻokoʻa ma waena o Soft Touch Thermal Lamination Film a me ka pepa paʻi

Kiʻiʻoniʻoni Lamination Thermal Toucha ʻo ka pepa paʻi nā mea ʻelua i hoʻohana ʻia e hoʻohui i nā hopena tactile kūikawā i nā mea paʻi.Eia naʻe, aia kekahi mau ʻokoʻa ma waena o nā mea ʻelua:

Manaʻo

Kiʻiʻoniʻoni Lamination Thermal Touchme ka nani a me ke ano velvety.Hāʻawi ia i kahi ʻano maʻalahi a palupalu e like me ka ʻili o ka peach a i ʻole ka pua rose.

ʻO ka pepa paʻi, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, he ʻano liʻiliʻi a ʻalaʻala paha.

Kiʻiʻoniʻoni Lamination Thermal Touch1(1)

Ka nana aku

Hāʻawi ʻo Velvet Thermal Laminated Film i kahi matte a i ʻole satin hoʻopau i nā mea i paʻi ʻia, hoʻonui i ke kala a hoʻohui i kahi hiʻohiʻona paʻakikī.

ʻO ka pepa paʻi maʻamau ka hopena matte, akā ʻokoʻa iki paha ke ʻano hiʻohiʻona ma muli o nā ʻano like ʻole o ka ʻili.

Ka lōʻihi

A Kiʻiʻoniʻoni Laminating Wela ʻoluʻolupale i nā mea i paʻi ʻia, me ka pale ʻana i nā ʻōpala, nā ʻili, a me ka pōʻino o ka makū.He mea maikaʻi kēia no nā mea e pono ai ka lōʻihi, e like me nā kāleka ʻoihana, nā uhi puke, a i ʻole ka hōʻailona.

ʻAʻole hāʻawi ka pepa paʻi i ka pae like o ka pale a hiki ke maʻalahi loa.

Nā koho i loaʻa

ʻO ke kiʻiʻoniʻoni hoʻopaʻa ma mua o ka uhi ʻanaloaʻa i nā ʻano mānoanoa a me nā nui, e ʻae ana i ka hoʻoponopono ʻana i nā koi o ka papahana.

Loaʻa i ka pepa paʻi nā koho liʻiliʻi i ka mānoanoa a me ka loaʻa ʻana, akā hiki ke loaʻa i nā ʻano hoʻopau maʻalahi e like me ke olonā, suede a i ʻole nā ​​​​mea i hoʻopaʻa ʻia.

 


Ka manawa hoʻouna: Iulai-12-2023