Hoʻonui i ka hoʻopiʻi ʻike ʻike: ʻike ʻana i ka Magic of Embossing Thermal Lamination Film

I ka honua o ka hoʻolālā a me nā mea hōʻikeʻike,embossing thermal lamination kiʻiʻoniʻoniʻo ia ka mea huna no ka hoʻohui ʻana i ke ʻano a me ke ʻano.Hiki iā ia ke hana i nā hiʻohiʻona a me nā hopena e lawe i kekahi papahana i kahi pae hou.

Ma kēia ʻatikala, e ʻimi mākou i 4 mau ʻano embossing kaulana i EKO: ʻumi keʻa, ʻili, lauoho, a me ka ʻālohilohi, a pehea e hiki ai iā lākou ke hoʻololi i kāu mau hana.

Embossing wela laminating kiʻiʻoniʻonipili i ke kaʻina hana o ka hoʻopili ʻana i ke kaomi i ke kiʻiʻoniʻoni me kahi pā kūikawā a i ʻole ka wili.Hoʻololi kēia kaomi i ke ʻano kikokikona i ka ʻili o ke kiʻiʻoniʻoni, e hana ana i kahi hoʻolālā hoʻokiʻekiʻe.ʻAʻole maikaʻi wale ka hopena, akā hoʻohui pū i kahi ʻike tactile kūʻokoʻa i ka laminate.

 

E noʻonoʻo kākou i nā ʻano a me nā noi o kēlā me kēia ʻano embossing:

ʻumi keʻa:

ʻIke ʻia hoʻi ʻo ka palaoa lino, ua like ke ʻano hoʻohālikelike keʻa he ʻumi me kahi lole i ulana maikaʻi ʻia.Hoʻohui ia i ka hohonu a me ka nani i nā huahana laminated, hāʻawi iā lākou i kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa a maʻalahi.Hoʻohana nui ʻia kēia ʻenehana embossing i ka hoʻopaʻa puke no ka mea e hāʻawi ana i kahi hiʻohiʻona nani i nā uhi puke a me nā waihona.Hoʻohui ʻia, hoʻohui ʻia nā cross-embosses he ʻumi i nā kāleka ʻoihana, nā palapala a me nā kono kono.

ʻili:

Hoʻopili kēia ʻano hana embossing i ka ʻili o ka ʻili maoli, e hōʻike ana i kahi manaʻo kiʻekiʻe a me ka ʻoihana.Hoʻohui ka ʻili embossing i kahi manaʻo maʻalahi i nā huahana laminated, e like me ka hoʻopiʻi nani o ka ʻili maoli, akā me ka ʻole o nā kumukūʻai a me nā kaohi.Hoʻohana nui ʻia ia i loko o nā ʻoihana ʻenehana, ʻeke a me nā mea kākau, a manaʻo nā mea hoʻolālā e hopu i ka nani a me ka hoʻopiʻi mau ʻole o ka ʻili.

lauoholaina:

Hoʻopili ka lauoho lauoho i kahi paʻi o ka sparkle a me ka ʻālohilohi i ka laminate, e hoʻohauʻoli ʻia.Hoʻonui ka hopena shimmer maʻalahi i ka hoʻopiʻi holoʻokoʻa o ka ʻili, e lilo ia i mea nānā maka maoli.Hoʻohana pinepine ʻia kēia ʻano embossing i nā kono, nā kāleka aloha a me nā hoʻolaha hanana kahi e makemake ʻia ai kahi pā o ka glamor a me ka hoʻolauleʻa.Lawe ʻia ka lauoho embossing i kahi mea leʻaleʻa i kekahi hoʻolālā, e lawe ana i kahi pae hou.

ʻōlinolino:

No ka hana ʻana i kahi hopena ʻālohilohi, hoʻohana ʻia ka glitter embossing.Hoʻokomo ka ʻenehana i nā ʻāpana hoʻohālike i loko o kahi ʻano hoʻohālike no ka hopena ʻālohilohi.He mea maikaʻi ka Glitter embossing no ka hopu ʻana i ka naʻau a hoʻohui i kahi pā o ka hauʻoli i nā mea e like me ka hoʻolaha hoʻolaha, hoʻopili a me nā kono pāʻina.ʻO ia ke kū maoli i kāu mau hoʻolālā a hana i kahi manaʻo mau loa.

embossing thermal lamination kiʻiʻoniʻoni1(1)

 

ʻO 5 mau mea maikaʻi loa o embossana ka uhi mualaminationkiʻiʻoniʻoni:

1. Hoʻonui i ka hoʻopiʻi ʻike maka:
Hoʻohui ʻia ka embossing i ke ʻano leʻaleʻa a me ka hohonu i ka laminate, e ʻoluʻolu a ʻoluʻolu.ʻO nā hopena embossing like ʻole, inā i ulana ʻia, nā ʻili ʻili a i ʻole ka ʻālohilohi, e hoʻonui i ka nani holoʻokoʻa a hāʻawi i ka mea i kahi hiʻohiʻona maʻemaʻe a maʻalahi.
2.ʻIke pili kino:
Ma ke kono ʻana i ka poʻe e hoʻopā i ka ʻili hoʻomaha, ua hana ʻia kahi ʻike ʻike ʻokoʻa.Hoʻohui ʻia nā mea hoʻonaninani i kahi ʻano ʻē aʻe i kahi hoʻolālā, hoʻonui i kona hopena a hoʻomanaʻo ʻia.

Kau inoa a me ka ʻokoʻa:
3. ʻO nā ʻenehana embossing e kōkua i ka hoʻokaʻawale ʻana i kāu mea mai ka hoʻokūkū.ʻO nā ʻano like ʻole a me nā hiʻohiʻona i hana ʻia ma o ka embossing hiki i nā ʻoihana ke hoʻokumu i kahi ʻike kūʻokoʻa i loko o kā lākou ʻoihana, hoʻonui i ka ʻike ʻana i ka brand a waiho i kahi manaʻo mau loa.
Ka lōʻihi:
4.Embossed thermal lamination kiʻiʻoniʻoni ʻaʻole wale e hoʻonui i ka hopena ʻike a me ka tactile o ka mea, akā hoʻohui pū kekahi i kahi papa o ka pale.ʻO ke kaʻina hana embossing e hoʻonui i ka lōʻihi o ka lōʻihi a me ke kūpaʻa o nā mea laminated, e ʻoi aku ka pale ʻana i ka lole a me ka waimaka.
ʻAno kūpono:
5. Hiki ke hoʻohanaʻia ka embossing i nā mea likeʻole, e like me ka pepa, ke kāleka, a me ka lole.Hāʻawi kēia versatility i nā noi like ʻole e like me nā kāleka ʻoihana, ka hoʻopili ʻana, nā uhi puke a me nā mea hou aku.He mea waiwai nui ka Embossing i nā ʻoihana like ʻole ma muli o kona maʻalahi.

 

I ka hopena,embossing thermal laminating filmhāʻawi i nā pono like ʻole, mai ka hoʻopiʻi hiʻohiʻona i hoʻonui ʻia a hiki i ka hoʻonui ʻana i ka lōʻihi a me ka ʻokoʻa o ka brand.Me ka piʻi nui ʻana o ka noi no nā hoʻolālā kūʻokoʻa a me nā hoʻolālā, hoʻokumu ʻia nā laminates embossed i kahi ʻōlelo ʻike e hopu ai i ka lehulehu.ʻO ka paʻakikī paha o ka hoʻoheheʻe ʻana i ke keʻa he ʻumi, ka momona o ka ʻili ʻili, ka ʻulaʻula o ka lauoho lauoho, a i ʻole ka hopena ʻālohilohi o ka glitter embossing, ʻo kēlā me kēia ʻano hana e hoʻopā ai i kāu mau hoʻolālā a hoʻololi iā lākou i mau hana kiʻi hoihoi.

 

Any interest in this film, welcome to send us an email: info@fseko.com


Ka manawa hoʻouna: Jul-18-2023